Partners

Tillsammans för affärer och samhällsnytta!

Är ert företag/verksamhet intresserat av att synas och göra god samhällsnytta? Då kan ett samarbete med oss i "Sportfront mot droger, våld och ohälsa" vara Good matchmaking!


Vi erbjuder Er olika möjligheter att marknadsföra ert företag genom Sportfront. Ett samhällsengagemang i bred front med synligt "lagspel" som utvecklar och stärker båda våra varumärken. Ett partnerskap ger valuta för pengarna på kort sikt och i det längre perspektivet.


För mer information och kontakt: marie@sportfront.se eller 0735-420609.

Karin Lundström - ICA Maxi Stormarknad Torslanda

Vi stöttar Sportfront eftersom det är så viktiga frågor som berör oss alla. Sportfront har visat att man kan göra skillnad. Extra roligt är det naturligtvis att Sportfront startades i Torslanda.

Christian Melin - ICA Maxi Stormarknad Alingsås

Emmy Hedell - ICA Maxi Stormarknad Borås

Vi stödjer Sportfront mot droger, våld och ohälsa. De erbjuder ett brett spektrum av kompetenser och ett utbud av seriösa utbildningar som träffar väldigt rätt med tanke på barns och ungas situationer idag - och inte minst föräldrar, vuxna ledare och pedagoger som möter dessa unga. Det kan handla om allt ifrån energidrycker, tobak/vejp, droger, sexuellt våld och värderingsfrågor.

 

”Fler insatta vuxna ger färre utsatta barn och unga” är deras vision. De bidrar med en ökad kunskap, medvetenhet och en ökad beredskap i dessa viktiga frågor.

Sportfronts arbete utgår från Mänskliga rättigheter och Barnkonventionen, som är oerhört viktigt för barn och ungas rätt att få växa upp i vålds- och drogfria miljöer.