Partners

Tillsammans för affärer

och samhällsnytta!


Good Society:

Är ert företag/verksamhet intresserat av att synas och göra god samhällsnytta? Då kan ett samarbete med oss i "Sportfront mot droger, våld och rasism" vara Good matchmaking!

Vi erbjuder Er olika möjligheter att marknadsföra ert företag genom Sportfront. Ett samhällsengagemang i bred front med synligt "lagspel" som utvecklar och stärker båda våra varumärken. Ett partnerskap ger valuta för pengarna på kort sikt och i det längre perspektivet.

För mer information och kontakt: marie@sportfront.se eller 0735-420609.


Karin Lundström - ICA Maxi Stormarknad Torslanda

Vi stöttar Sportfront eftersom det är så viktiga frågor som berör oss alla. Sportfront har visat att man kan göra skillnad. Extra roligt är det naturligtvis att Sportfront startades i Torslanda.


Christian Melin - ICA Maxi Stormarknad Alingsås


Mats Ljung - Bjurfors

Sportfronts verksamhet är mycket viktig och Bjurfors har stöttat den sedan starten. Det är vår förhoppning att vi genom att stödja Sportfront kan bidra till tryggare boendemiljöer.Boye Johansson Lions

Lions motto är ”För samhällsansvar och livskvalitet” och det är vår anledning att stötta Sportfronts verksamhet som vi uppfattar har utvecklats mycket bra. En av de aktiviteter Lions verkar inom är arbetet mot våld och droger och det stämmer ju väl in på Sportfronts verksamhet.

Martin Sundarp - SIGNHOME